«Обробіток золотий», – у жителів Залізців земля пустує (Відео)

Нині обробити землю – дороге задоволення. Аби виростити городину, буряк чи картоплю, потрібна не лише праця, а й чимало коштів. Восени оранка, навесні – культивація, сіянка, удобрення, догляд, згодом збір урожаю, – кожен з етапів тягне витрати. Все більше жителів сіл залишають землю і купують готовий продукт.

Чи так це насправді та в скільки обходиться обробіток землі, запитали у мешканців села Залізці на Зборівщині. Опитування дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

У тернополян забрали 22 гектари парку, – громадські активісти (ЕФІР)

Наступна стаття

Щороку у трьох сотень жінок Тернопільщини виявляють рак грудей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.