“Саморозвиток – це круто!” – тернополянка вдячна “МедіаТОРу” за виграні квитки

27-28 жовтня у Тернополі відбувся ІІ Всеукраїнський Фестиваль психологічних ігор. Участь у ньому взяли ігропрактики зі всієї України та з-за кордону. Побувати на заході поталанило й тернополянці Оксані Стадницькій. Жінка виграла два квитки, які розігрувало серед свої читачів та глядачів Перше інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”.

 

На захід переможниця розіграшу вирішила піти з подругою, якій і подарувала другий виграний квиток. Жінки кажуть, задоволені, адже змогли приділити час собі, своєму саморозвитку, дізнатися більше про можливості розвитку гармонійних стосунків, психосоматику та способи збереження здоров’я, а також багато іншої цінної інформації.

 

– Досвідом з нами поділилися експерти та лектори з різних куточків України. Було дуже цікаво та корисно дізнатися таку інформаціюю. Нам сподобалося. В різних розіграшах участь барала не вперше, проте виграла перший раз. Дуже цьому радію, адже з користю для себе змогла провести день, – розповідає Оксана Стадницька.

Попередня стаття

На Тернопільщині водій ЗІЛа збив пішохода

Наступна стаття

У Тернополі презентують новий історичний журнал 

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.