Класика і рок – в одній композиції: у Тернополі виступить скрипаль-віртуоз (Відео)


Він виступав на найбільших сценах світу, підкорював найвідоміші талант-шоу України, Польщі, Італії, Великобританії, проте з особливим захватом розповідає про організацію свого першого сольного концерту у Тернополі.

 

Львів’янин Олександр Божик – скрипаль-віртуоз, чий рекорд одночасної гри на чотирьох скрипках не вдалося перевершити нікому.

Сам музикант каже, значно важливіше – бездоганно відпрацювати звучання однієї скрипки, тоді вона стає частиною тебе.

 

– Я все життя граю на скрипці, з шести років, вже 30 років. В мене їх кілька, але є одна найулюбленіша. Вона для мене дуже пам’ятна, тому що кожна зарубинка, подряпина нагадує про якийсь концерт. Бо шоу-номери, де я обрізаю струни, я даю такі кусачки і завжди хтось може з людей промазати і я кожну подряпинку пам’ятаю, – розповідає Олександр Божик.

 

Три десятки кращих львівських музикантів – на одній сцені. З рок-оркестром Олександр гратиме класику, етно, фольк, композиції з кінофільмів і навіть неймовірне поєднання стилів.

 

– Це буде класне поєднання, бо я працюю в такому музичному кроссовері класики і року. Наприклад, я поєдную в одному творі Чайковського і АС/DC, такі речі, які ніби неможливо поєднувати, але воно класно гармонійно звучить. Це буде і шоу, багато скрипок, можливо навіть зіграю один такий номер, я покажу, як за допомогою телевізійного пульта керувати оркестром.

 

Сольний концерт Олександра Божика присвячений виходу його першого альбому, до якого готувався 8 років. Музикант вже відзняв і перший кліп на одну зі своїх авторських композицій. Розповідає, ритм життя – шалений. Часом тиждень не буває вдома, хоча саме там його натхнення – дружина Юлія, з якою донедавна виступали разом, і піврічна донечка Вікторія. Заради них Олександр зважився на найкращі зміни в житті, започаткував власний марафон відмови від  шкідливих звичок, щодня удосконалюється, а головне – творить музику, яка надихає.

 

На грандіозне скрипкове шоу музикант запрошує тернополян 11 січня у зал Тернопільського драмтеатру.

На сторінці МедіаТОРа у Фейсбук можна буде виграти два квитки на концерт!

Попередня стаття

У Тернополі перехожий завадив крадієві пограбувати автомобіль

Наступна стаття

На Тернопільщині збільшилася кількість випадків ВІЛ-інфекції

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.