У Тернополі перехожий завадив крадієві пограбувати автомобіль

Пограбувати автомобіль невідомий спробував сьогодні близько 2-ї години на вулиці Степана Будного у Тернополі. Підозрілого чоловіка, який вовтузиться біля чужого майна, помітив перехожий. Тернополянин зателефонував у поліцію та повідомив про ймовірний злочин.

 

Патрульні одразу виїхали за вказаною адресою. Оглянувши прилеглу територію, виявили 25-річного молодика, який таємно проник в один з гаражів. Що він шукав і що йому потрібно було – не пояснив.
Інспектори затримали чоловіка та передали слідчим Тернопільського відділу поліції для з’ясування обставин справи. Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Попередня стаття

Через нові зміни та графік роботи у Почаєві звільняються листоноші

Наступна стаття

Класика і рок – в одній композиції: у Тернополі виступить скрипаль-віртуоз (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.