У Тернополі Святійший Патріарх Філарет молиться за об’єднання українського православ’я (НАЖИВО)


У храмі Воздвиження Чесного Хреста звершиться подячний молебень за об’єднання українського православ’я. Участь у ньому візьме Святійший Патріарх Філарет, який нині приїхав до Тернополя. У Богослужінні візьмуть участь Президент України Петро Порошенко, керівники обласної та міської влади.

 

Нагадаємо, Об’єднавчий собор обрав предстоятелем майбутньої автокефальної помісної православної церкви в Україні 39-річного митрополита Переяславського і Білоцерківського Епіфанія (Сергія Думенка), який є намісником предстоятеля УПЦ КП Філарета. Саме він 6 січня під час співслужіння з Вселенським патріархом Варфоломієм отримає Томос про автокефалію. Після цього вже можна буде говорити про остаточне створення нової помісної православної церкви.

 

Як сьогодні тернополяни спільно з Святійшим Патріархом Філаретом молитимуться за об’єднання українського православ’я, Перше інтернет-телебачення Тернопліьщини МедіаТОР покаже НАЖИВО.

Попередня стаття

На Ух-радіо лише якісна українська музика (Відео)

Наступна стаття

Чуттєві листи: дітки просять у Миколая здоров’я, маму і щоб з них не сміялися (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.