Аграрна партія у трійці лідерів за попередніми результатами виборів до ОТГ Тернопільщини, – Іван Чайківський (Відео)

Аграрна партія України стала першою і єдиною позапарламентською політичною партією, яка одержала перемогу у виборах в об’єднаних територіальних громадах.

 

Найбільшу підтримку Аграрна Партія отримала у Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Київській та Черкаській областях, що дозволило політичній силі посісти третє місце по Україні за загальною кількістю переможців.

Всього у виборчих округах від Аграрної Партії було висунуто близько 1000 кандидатів на посади сільських, селищних та міських голів й депутатів місцевих рад.

 

У боротьбі за право захищати інтереси громадян на місцях кандидати-аграрії залишили позаду таких парламентських важковаговиків як Радикальна партія Олега Ляшка, Опозиційний блок, Народний фронт, Самопоміч тощо.

 

До ОТГ Тернопільської області обрано 19 депутатів від Аграрної партії та голову у селі Настасі Тернопільської області.

У політичній силі не вважають такий результат неочікуваним, бо, кажуть, обирали їх люди, які добре знають працю земляків.

– Аграрна партія підсумовуючи політичний врожай, вважає, що він є досить добрим. Ми маємо друге місце за результатами виборів до територіальних громад в області, та третє в Україні, попри те, що ми позапарламентська партія. Отже, потрібно формувати адміністративну ланку у населених пунктах, де нам довірили люди  і працювати на результат, – зазначив під час брифінгу голова Тернопільської обласної організації Аграрна партія України,  заступник голови партії Іван Чайківський.

 

 

 

Попередня стаття

З нового року українцям дозволять повертати ліки до аптек

Наступна стаття

Тернопіль колядує: містян запрошують приєднатися до різдвяної пісні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.