За кожну гривню з картки ПриватБанку купили обладнання для тернопільської лікарні (Відео)

Лікар показує новий прилад пульсоксиметр. Завдяки йому у відділенні анестезіології стежать за станом діток цілодобово.

– Він показує насичення киснем і частоту серцевих скорочення, пульс. Якщо пульс частіший або рідший від заданих параметрів прилад має два види тривоги – світловий і звуковий сигнал, що дуже зручно для медсестер, бо одразу звертає увагу, – розповідає завідувач відділення анестезіології з палатами інтенсивної терапії Михайло Галич.

В обласній дитячій лікарні дев’ять діток у важких післяопераційних станах. Для їх швидкого одужання необхідне професійне обладнання, а такого не достатньо. Два найсучасніших з’явилися нещодавно.

– Отримавши обладнання, ми полегшимо працю наших медпрацівників і допомога хворим дітям буде на вищому рівні, адже зможемо діагностувати стан здоров’я, – каже головний лікар ТКДЛ Григорій Корицький.

Прилади для хворої малечі купили за зібрані українцями 125 тисяч гривень. Після кожного розрахунку карткою ПриватБанку одна гривня перераховувалася на допомогу тяжкохворим малюкам. До акції «Звичайне диво» долучилося понад 60 тисяч клієнтів з усієї України, фонд ПриватБанку «Допомагати просто» за два місяці перерахував два з половиною мільйони для медобладнання у дитячі лікарні.

– Коли розраховуватися картою ПриватБанку у будь-якому терміналі на будь-яку суму одна гривня трансакції попадає на фонд, де накопичуються кошти. Назбиравши відповідну суму купуємо відповідне обладнання для дитячої обласної лікарні, – керівник напрямку з роботи з бюджетними організаціями ПриватБанку в Тернопільській області Тарас Нитка.

Представники влади відзначають вагомий внесок ПриватБанку в здоров’я тернополян.

– Ця добра справа, яку ми сьогодні робимо, дасть можливість зберегти життя дітям. У нас знижуються летальні випадки завдяки такому обладнанню, ми можемо надавати якісну медичну послугу, – голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук.

– Вже багато років поспіль склалася добра традиція співпраці з ПриватБанком, це такий соціально-орієнтовний банк. Завжди між міською і обласною є соціальне партнерство, – секретар Тернопільської міської ради Віктор Шумада

Щороку сотні маленьких пацієнтів очікують чуда. Кожен з нас може долучатися до його творення, зареєструвавшись в акції «Звичайне диво» й оплачувати покупки карткою ПриватБанку.

 

Попередня стаття

На “Східному” через ДТП кілометровий затор (Фото)

Наступна стаття

“Самопоміч” не дозволить зірвати президентські вибори” – народний депутат Любомир Зубач (Ефір)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.