Потерпілі від вибуху на Макаренка досі в реанімації (Відео)


Прийшов у гості з гранатою і спричинив смерть. У Тернополі троє чоловіків вирішили продовжити святкування нового року. Проте зустріч завершилася фатально. Із важкими  пораненнями зараз у лікарні перебувають двоє чоловіків, третій – помер одразу ж на місці пригоди.

 

Стан потерпілих важкий, – каже лікар-анастезіолог Володимир Вівчар. Чоловіки поступили у вкрай важкому стані – множинні осколкові поранення голови, грудної клітки, живота та ніг, а також масивна кровотеча та геморагічний шок. Одного із потерпілих, 42-річного Михайла, після переведення на штучну вентиляцію легень, прооперували. Він – у комі.

 

– Зараз стан хворого важкий. Він знаходиться у реанімації, проводиться штучна вентиляція легень. Він не притомний і не контактний”. Яка буде подальша його доля – сказати важко, – повідомив лікар-анастезіолог Тернопільської університетської лікарні Володимир Вівчар.

 

Як і чому 42-річний Михайло опинився у тій квартирі в гуртожитку – сестра потерпілого не знає. Пані Наталя каже, що він пішов провести знайому і, мабуть, зайшов просто у гості до знайомого. Скільки часу триватиме лікування і, що буде потрібно для цього – невідомо. Відтак, жінка зараз не може сказати, чи потрібна їй буде матеріальна допомога від небайдужих.

 

– Він просто, напевне, що зайшов в гості туди. Він пішов проводжати дівчину, то було о 13:00 годині, а в 15:20 це сталося. То він як з автовокзалу приїхав, то, напевне, зайшов у гості. Найбільше постраждав той, що помер. І Міша, – розповідає родичка потерпілого.

 

За попередніми даними гранату у квартиру приніс не загиблий. Також відомо, що потерпілий Михайло є учасником АТО і проходить службу на Сході України. У поліції цю інформацію підтвердили.

– Дійсно, один з чоловіків, який знаходився у вказаній квартирі, є учасником АТО. В нього відкрита черепно-мозгова травма, відкриті рани голови та шиї, – зазначив начальник слідчого управління ГУНП у тернопільській області Володимир Галевич. Загинув ж той, який грався з вказаною гранатою, а не приніс. 

 

За фактами незаконного поводження із боєприпасами, що призвели до смерті та тілесних ушкоджень відкрили кримінальне провадження.

 

 

 

Попередня стаття

Жителям Тернопільщини пропонують добровільно здати зброю та боєприпаси

Наступна стаття

Дозвілля з гранатою. До реанімації на Тернопільщині потрапило 5 молодих людей (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.