До Тернополя з колядою їде Оксана Муха (Ефір)


Коляда, яка йде з душі. Уже традиційно співачка Оксана Муха запрошує тернополян на свій Різдвяний концерт, який відбудеться 15 січня у Драмтеатрі ім. Т. Шевченка.

 

Різдвяні вечори з Оксаною Мухою – це завжди щира, душевна і дружня коляда. У новій концертній програмі співачки – автентичні та авторські колядки у цікавих аранжуваннях. Слухачі почують як рідкісні коляди з усіх куточків України, так і всім відомі колядки, що з року в рік звучать у кожній українській родині. Від тихої – до гучної коляди, як зауважує Оксана Муха. Не обійдеться, звісно, й без святкових прем’єр.

 

– Час Різдва, час колядок —  один із найкращих періодів у році. Зокрема для того, щоб зустрітися і поспівати разом. Це наче спільна молитва. Це те, що єднає нас, українців. Адже у нас не так багато таких об’єднувальних моментів. Різдвяні традиції — одні із найсильніших. Коляда — це  не тільки зібратися за святковим столом і поїсти шинки з бурячками, це час, коли можна наповнитися чимось світлим та добрим. І наповнення це відбувається у колі родини, друзів, близьких, коли щиро колядуємо. Це час абсолютного добра, коли не згадуємо поганого, а думаємо лише про хороше. Час просто побути разом. Тому щиро запрошують всіх тернополян, – каже Оксана Муха.

Попередня стаття

На Тернопільщині 81-річна бабуся розмальовує іграшки (Фото)

Наступна стаття

ДТП на Тернопільщині: фура виїхала на джип, – двоє загинуло (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.