«2019-тий – рік для наших глядачів», – шеф-редактор «МедіаТОР» Надія Березюк (Відео)


 

2018 рік був багатий на події. Для наших глядачів ми зняли сотні сюжетів. Спільно полювали на вовків, перевіряли тернополян на чуйність, ловили правопорушників та показували вашу небайдужість.

 

У прямих ефірах ви бачили найважливіші події краю. Наживо ми працювали майже нон-стоп. Та попри виснажливий графік розуміли, що наша робота важлива.

 

– Добре, що нашу позицію нині у прямому ефірі показує Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР. Це дасть публічності нашим діям і вимогам, бо все діється за зачиненими дверима і не є ефективним, – говорив у прямому ефірі акції протесту дорожників Тернопільщини голова профспілок Андрій Присяжний.

 

Формат, у якому ми працюємо, фахівці вважають найзручнішим для сучасного глядача. Кандидат із соціальних комунікацій ТНПУ імені В. Гнатюка Галина Синоруб зауважила, що з розвитком технологій і підручних гаджетів, які дозволяють нам отримати інформацію, – телебачення переходить в онлайн-режим.

 

За цей час МедіаТОР став справжньою дружньою сім’єю. А своїй роботі ми віддаємось на повну. Та у Новому році ми готові працювати ще більше. Аби ви пишались, рідним, незалежним телебаченням Тернопільщини. Аби разом з МедіаТОРом ви були в курсі першими.

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

До Тернополя приїхала святкова вантажівка “Coca-cola” (Відео)

Наступна стаття

Різдвяну відеоказку гурт Тріода зняв у тернопільській Катедрі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.