Свою кандидатуру у президенти на користь Зеленського не зніматиму, – Олександр Шевченко (Ефір)


30 грудня в Україні офіційно розпочалася передвиборча кампанія. Свою кандидатуру на пост президента висунув депутат Верховної Ради від партії “УКРОП”, засновник гірськолижного курорту “Буковель” Олександр Шевченко. Політик каже, не може залишатися остронь, коли українці потребують допомоги та змін.

– “Я ж не можу просто так спорстерігати, будучи успішним, маючи успішну і заможну родину, як більшість людей, 99 відсотків, поневіряються і жебракують. Нормальна людина це так просто не може спостерігати”, – зазначає Олександр Шевченко.

 

У виборчих перегонах йтиме до кінця. Знімати свою кандидатуру перед самими виборами на користь іншого політика не буде. Олександр Шевченко каже:

– “Ніколи не був і не буду технічним кандидатом. Не підтримуватиму жодного із кандидатів, який знаходиться при владі 27 років. Немає таких людей, яких би я сьогодні підтримав, й серед нових кандидатів.”

 

Попередня стаття

На Сагайдачного у Тернополі демонтували літній майданчик

Наступна стаття

На Тернопільщині лютуватиме черговий атмосферний фронт

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.