Тернопільські флорболісти перемогли в одному з найпрестижніших турнірів світу (Відео)


Дениса переповнюють емоції – тернополянин нещодавно приїхав з-за кордону – зі світового турніру з флорболу. Молодший захисник почав грати кілька місяців тому, але вже виборов перемогу разом зі своєю командою.

 

«Враження були шоковими, бо їхати без мами перший раз з восьми років, то дуже тяжко. Це їхати пару тисяч кілометрів одним автобусом. Я коли тільки почав грати флорбол, то навіть не думав, що буде так цікаво», – розповів захисник команди «Вікторія» Денис Барановський.

 

Гравці флорбольного клубу «Вікторія» стали переможцями наймасштабнішого турніру в світі. «Storvreta Cup» відбувається щороку наприкінці грудня у Швеції. В турнірі беруть участь 800 команд різних вікових категорій. Тернополяни змагались у трьох.

 

«Всі 3 команди флорбольного клубу «Вікторія» показали просто шикарний результат, отримали багато компліментів від організаторів турніру, від голови Федерації флорболу України Тамуза Хідіра, отримали багато досвіду і класних емоцій, зрозуміли, що в нас є серйозне велике майбутнє», – Михайло Королик, тренер і керівник флорбольного клубу «Вікторія».

 

Нападник старшої команди Максим Макар грає у флорбол вже 6 років. Розповідає – щоразу наполегливо тренується, аби дійти до перемоги. Далі – тільки в такому ж ритмі.

 

«Ми будем тренуватись набагато більше фізично і технічно, щоб перемогти в наступному році в Швеції», – Максим Макар, нападник команди «Вікторія».

 

Флорбол – поки маловідомий вид спорту в Україні, та він активно розвивається. У Тернополі ним займаються близько шестиста дітей у трьох десятках шкіл. Діють секції і в приміських селах. Згодом планує Михайло Королик тренувати учнів і в Теребовлі та Збаражі, щоби гра ставала більш доступною і популярною.

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Тернополянка поділилася враженнями від концерту, квитки на який подарував “МедіаТОР”

Наступна стаття

Тернополян запрошують до масового занурення в ополонку у день Хрещення Господнього

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.