Тернопільський гурт «Тріода» повернувся “на Різдво додому”

 

Учора, 25 січня, у Тернополі виступив гурт «Тріода» з символічною назвою концерту «На Різдво додому». Після довгих гастролей Україною та за кордоном – концерт у рідному місті. У Тернопільському драмтеатрі лунали колядки “Пречиста Діва по світу ходила”, “Княжа корона”, “Бог ся рождає”, “Що то за предиво”, “Добрий вечір тобі”.

 

“Сьогодні наша коляда для Господа Бога і для вас”, – учасник гурту Андрій Гамбаль.

Звучали й авторські пісні – колискова “Пречиста Діва Сина колисала” та “Коляда”.

 

Виконання колядок у стилі рок-н-ролу та року було сміливим і неочікуваним. Учасники гурту «Тріода» запалювали серця слухачів під музичний супровід гурту “Gypsy Фраєр”, проте співали й акапельно.

 

Тетяна Бенедига

 

 

Попередня стаття

Тернопільських водіїв попереджають про небезпеку на дорогах

Наступна стаття

ДТП через ожеледицю: на Тернопіллі бетоновоз зіштовхнувся з BMW (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.