На Тернопільщині сім’я потрапила у смертельну ДТП, повертаючись з весілля

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні близько шостої години ранку на Зборівщині. Неподалік селища Залізці водій автомобіля Opel Vivaro виїхавши за межі проїзної частини, не впорався з керуванням і перекинувся. У момент аварії, окрім водія, в салоні автівки перебували його дружина і двоє дітей.

 

Чловік  загинув на місці, його дружину з пошкодженням хребта та травмами спинного мозку госпіталізували до лікарні. Із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку закритим переломом стегна потрапив до медзакладу і дев’ятирічний син. Ще один хлопчик, який був в іномарці, не постраждав.

 

За словами родичів, родина поверталася з весілля. Дану інформацію перевіряють слідчі, а також встановлюють чи був кермувальник тверезий на момент ДТП та причини аварії. Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
підготувала Людмила Маліброда
Попередня стаття

У Тернополі зупинили п’яного водія маршрутки

Наступна стаття

До Тернополя з найкращими хітами їде Степан Гіга

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.