Єдина моя амбіція – бути людиною і навчити цьому дітей, – Катерина Садова (Відео)

Тиша, яка здатна наповнити впевненістю і дім, у якому не забуваєшся від роботи, а сповнюєшся силою… Андрій і Катерина Садові зі Львова — це передусім українська сім“я, яка береже традиції, у якій панує повага до особистості та де немає жодних бездумних амбіцій, а вже потім родина кандидата у президенти України. Секретами дбайливої дружини, матері та успішної жінки  з журналістами першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” у програмі “OSOBY_STO” поділилася дружина міського голови Львова Катерина Садова.

 

«Єдина моя амбіція — це бути людиною. Думаю, що кожен має займатися своїм. Якщо Андрій обрав політику — це дуже добре, а я не мушу. Чи підтримувала я чоловіка у його рішенні йти у президенти?… Проживши стільки років разом, маючи п’ятьох дітей, вже і потрібно радитися словами, на підсвідомому рівні це все розуміється. Я, як жінка, у повітрі відчуваю ці коливання будь-яких важливих змін у нашій родині. Головним, що було для Андрія у той момент — це підтримка, і він її отримав,» – ділиться пані Катерина.

 

«Хто, як не ти», – основний критерій виховання дітей у родині Садових. Кожен має бути дотичним до усього, що відбувається в сім“ї, місті, державі. Ніхто не повинен залишатися остронь будь-яких подій та розуміти вагомість свого вибору у житті. Обговорення планів та задумів у родині не відбувається за зачиненими дверима, а у присутні всіх її членів. П’ятеро синів знають, чим займається тато, чим займається мама, які цінності і що Україна — понад усе.

 

«Ми постійно проговорюємо, що не можна бути байдужим. Золоте правило у нашій родині, – якщо не ти, то хто. Часом я Михайликові кажу, навіщо ж ти це зробив, а він: «Мамо, ну, якщо не я, то хто? Слава Богу, вони це вже засвоїли. Говоримо також про те, що вибори — необхідна річ, що то є право вибору, це важливо і цим не потрібно нехтувати. Я сподіваюся, що вони і це засвоять і не будуть аполітичними у цьому плані.»

 

Відпочинок… Він у цій родині спільний. Хороший фільм, театр чи просто горнятко запашного трав’яного чаю. Нашим маленьким ритуалом,- усміхаючись, розповідає Катерина Садова, – є тортик, який нам завжди купує Андрій, повертаючись додому.

 

Задумувалася чи ні пані Катерина у вільні хвилини над тим, чи вдалося їй повністю реалізуватися як мистецтвознавець, жінці сказати важко. У цій сфері вона пропрацювала два роки. Бажання утверджуватися у цьому напрямку було величезним, але з народженням дітей плани помінялися.

 

«Я не з тих людей, які можуть робити кілька справ одночасно. Я дуже хотіла працювати мистецтвознавцем. Проте, коли почали народжуватися діти, довелося відкласти це в сторону. Завдяки нездійсненню бажань, як виявилося, є нагода глибше себе пізнавати та усідомити те, для чого ти насправді народжена. Навіть оцей задум бути мистецтвознавцем, то було моє бажання, але чи це був план Бога на мене – я не впевнена», – зазначає Катерина Садова.

 

Сьогодні Катерина Садова реалізує себе більше у соціальній сфері. Спілкування з людьми, які потребують допомоги, більше до вподоби жінці. Каже, багато чого вже існує, вже придумано. Важливим є підтримати це, додати те, чого не вистарчає, об“єднати їх задуми та втілити у реальність. Найбільше, що надихає Катерину Садову — люди, їх ініціативи і таланти, які із маленького зернятка з величезною силою проростають у широкі лани.

 

Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

На Тернопільщині 9-річний хлопчик помер на руках у батьків

Наступна стаття

У магазинах Тернопільщини продавали підроблений алкоголь (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.