У Затоці згоріла базу відпочинку, яка належить тернопільському підприємству

фото Сьогодні

У Затоці на Одещині згоріла туристична база “Надзбруччя, власником якої є тернопільське підприємство. Вогонь спалахнув вночі, 25 лютого, та охопив 800 квадратних метрів території. Як відомо «Odessa Online» з власних джерел, згоріли 8 одноповерхових будівель, 2 двохповерхових корпуса та один трьохповерховий.

 

 

Як повідомили «Сьогодні» з усних джерел в прес-службі обласного управління ДСНС, інформація про пожежу надійшла до них від очевидців. У відомстві зазначили, що на місці події загиблих та постраждалих не було. Також додають, що у відділі комунікації обласного управління поліції виявили, що пожежа почалася із займання невеликої дерев’яної споруди, а потім поширилася на сусідні будинки.

 

За словами заступника начальника Білгород-Дністровського відділу поліції Андрія Мащенка, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «Умисне знищення або пошкодження майна», – пишуть на сайті «Сьогодні».

 

За наявною публічною інформацією в популярному вайбер-чаті  «OpenDataBot», турбаза «Надзбруччя» належить підприємству «Зелене господарство» з Тернополя. Кінцевими власниками цього підприємства є подружжя Івана і Стефанії Панцьо. Іван Панцьо в період з 1998-2002 років працював першим заступником міського голови Тернополя та двічі обирався в цей період депутатом Тернопільської міської ради.

 

Керівництво турбази вбачає в цьому інциденті умисні дії у вигляді підпалу, оскільки у цей період база повністю знеструмлена, адже не працює.

 

підготувала Людмила Маліброда

фото Сьогодні

 

Попередня стаття

Жартують всі. Найдотепніші команди гумористів змагатимуться за кубок Ліги Сміху Тернопіль

Наступна стаття

Можна погодувати й обійняти. До Тернополя їде контактний зоопарк (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.