У Тернополі стартував унікальний бізнес-курс МESH, де допоможуть започаткувати власну справу (Відео)

Проект: Територія розвитку

 

Здобувати освіту та водночас розвивати власний бізнес. Тернопільські студенти мають унікальну можливість освоїти бізнес-курс МESH, де теорія і практика розмовляють єдиною мовою.  У трьох місцевих ВУЗах найвідоміші підприємці краю ділитимуться власним досвідом та навичками. Перші лекцію уже прослухали студенти  Тернопільського національного економічного університету.

 

– Добре, коли є теорія. Але сьогодні  теорія не завжди працює у практичному використанні. Тому потрібні практично-орієнтовані курси. Рада, що такий починає діяти в нашому університеті, – наголошує  директор навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Ірина Іващук.

 

Ідея такого бізнес-курсу виникла у подружжя відомих тернопільських підприємців Тараса та Ірини Демкур. Кажуть сьогодні кожен бізнесмен повинен вкладати у розвиток молоді, аби після навчання вони реалізовували потенціал вдома.

 

– Ми створили цей курс для молодої, креативної, амбітної молоді. Це добровільний курс. Це безкоштовний курс, але практико-орієнтований. Ми б хотіли щоб молодь залишалися в Україні, створювали тут креативні стартами, – розповідає віце-президент з регіонального розвитку Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура.

 

Як потрібно працювати та розвивати молодь, подружжя Демкур показує на власному прикладі. Тому серед спікерів співзасновниця торгового центру Атріум, бізнес-леді з 20 річним досвідом Ірина Демкура.

 

– Потрібно постійно навчатися. Неважливо чи ти студент, чи бізнесмен з 20-річним стажем. Нині аби започаткувати власну справу потрібно бути мобільним і харизматичним. Про це й говоритимемо зі студентами – розповідає пані Ірина.

 

Також лекцію вестиме студентка Зоряна Юзвін. Дівчина навчається одразу у двох вузах. Найголовнішим своїм досягненням вважає вміння ламати стереотипи. Цього й навчатиме охочих.

 

А ще про свої досягнення розповідатимуть засновник компанії MagneticOne Руслан Савчишин, власниця SMM школи Олександра Струмчинська, підприємці Ольга Навроцька, Андрій Шкільний, Михайло Філіповський, Олена Рудик, Ірина Головата, Галина Жмут та Роман Рудий. Знаннями ділитимуться науковці Марина Орап, Любов Струганець,Ірина Зварич та Олександра Братко.

 

Впродовж 8 лекцій студенти дізнаюся про самопрезентацію, формування бюджету, вивчать інструменти ведення бізнесу. А отримавши знання – напишуть власну бізнес концепцію .

 

–  В середині лекційного курсу MESH буде запропоновано його учасникам прийняти участь у конкурсі бізнес-стартапів. Розробити їх, монетизувати. Потім буде захист. Переможців очікує грошова премія, – зазначає організатор бізнес-курсу  MESH у Тернополі Наталя Волощук.

 

Студенти охоче записуються на навчання, аби не проґавити шанс стати успішними.

 

Зареєструватися на бізнес-курс MESH можна вже сьогодні на сайті mesh.com.ua. Навчання триватиме впродовж двох місяців у трьох університетах Тернополя. Незабаром до ініціативи доєднаються усі вищі на середні навчальні заклади України. Тож організатори запрошують до співпраці.

 

Попередня стаття

Близько 20 тернопільських школярів разом із класним керівником побували у поліції

Наступна стаття

У Тернополі «Ощадбанк» почав виплачувати готівкову субсидію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.