Заступник керівника Центрального штабу Анатолія Гриценка Микола Томенко зустрівся з тернополянами (Наживо)

До Тернополя з робочим візитом приїхав заступник керівника Центрального штабу Анатолія Гриценка зі стратегії та медійної комунікації. Микола Томенко.Зазначимо, напередодні президентських виборів лідер партії «Громадський рух “Рідна країна” Микола Томенко та лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко об’єдналися. Кандидат у призиденти Анатолій Гриценко заявив, що у них спільне бачення проблем, які постали перед країною, спільне бачення шляхів, однакове розуміння економічного пакету, антикорупційного, безпекового, екологічного та однакові цінності.
Зустріч з громадськістю та інтерв’ю місцевим телеканалам Миколи Томенка Перше інтернет-телебачення Тернопільщини транслює НАЖИВО.

Попередня стаття

Колишні працівники радгоспу “Тернопільський” 25 років намагаються повернути паї (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі за півмільйона гривень встановлять нові світлофори

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.