«Не піду, бо їду з дочкою до Польщі», – жителі Смиківців про вибори (Відео)

 

Вибори президента України 2019 пройдуть 31 березня. В цей день призначений перший тур голосування за кандидатів на пост глави держави. Президентська кампанія в Україні офіційно стартувала наприкінці грудня 2018. 31 грудня ЦВК оголосила про початок виборчого процесу, після чого кандидати почали подавати документи для реєстрації.

 

Центрвиборчком зареєстрував 44 кандидати у президенти. Однак, до 7 березня кандидати могли відмовитися від участі у виборах і цим правом скористалися 5 осіб. Таким чином, на даний момент є 39 кандидатів у президенти.

 

Чи йтимуть жителі Смиківців на вибори й за кого голосуватимуть, – дивіться в опитуванні «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

 

Попередня стаття

Єгиптяни з тернопільського вишу заспівали шевченкові слова (Відео)

Наступна стаття

Тернополянин проти поповнення «Карти тернополянина» у ковбасних кіосках

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.