На “Марші єдності” у Тернополі Анатолій Гриценко представить команду (Наживо)

Сьогодні, 19 березня, у Тернополі на Театральному майдані відбудеться “Марш єдності”.

Під час заходу Анатолій Гриценко представить свою команду, з якою іде у владу. Це перший випадок в Україні, коли кандидат на посаду глави держави заздалегідь представляє команду однодумців, які у випадку перемоги займатимуть ключові посади в країні. Ще під час виборчої кампанії Анатолій Гриценко єдиний запропонував п’ятьох претендентів на посади, які, згідно з Конституцією, подаються Президентом.

 

У марші також візьмуть участь: Єгор Фірсов, лідер партії “Народний контроль” Дмитро Добродомов, глава Європейської партії України Микола Катеринчук, лідер партії “Демократичний альянс” Василь Гацько, Тарас Стецьків, лідер громадянського руху “Хвиля” Віктор Чумак, Олександр Савченко,  екс-директор департаменту військової політики та стратегічного планування Міноборони України Іван Апаршин, екс-заступник глави СБУ Віктор Трепак, Світлана Заліщук.

 

“Марш єдності” Перше інтернет-телебачення Тернопільщини транслює НАЖИВО.

Попередня стаття

У тернопільських університетах вчать, як започатковувати бізнес (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині ЗНО складатиме понад 9000 абітурієнтів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.