У тернопільських університетах вчать, як започатковувати бізнес (Відео)

Проект: Територія розвитку

 

Упішні – у юні роки. У трьох тернопільських ВУЗах стартував маркетинговий бізнес-курс МESH. Досвід вдалого підприємництва та найважливіші навики відомі підприємці краю передаватимуть молодим амбітним людям. Ідея такого бізнес-курсу виникла у подружжя відомих тернопільських підприємців Тараса та Ірини Демкур. Кажуть сьогодні кожен бізнесмен повинен вкладати у розвиток молоді, аби після навчання вони реалізовували потенціал вдома.

 

– Ми створили цей курс для молодої, креативної, амбітної молоді. Це добровільний курс. Це безкоштовний курс, але практико-орієнтований. Ми б хотіли щоб молодь залишалися в Україні, створювали тут креативні стартами, – розповідає віце-президент з регіонального розвитку Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура.

 

Перша лекція уже зібрала сотні студентів у тернопільських економічному, педагогічному та технічному університетах. Керівники ВИШів переконані, така співпраця це крок у розвитку української освіти. Тож ректори університетів Богдан Буяк, Андрій Крисоватий та Петро Ясній радо підтримали ініціативу.

 

Аби долати  перешкоди, потрібно сміливо брати на себе відповідальність, таємницями успішного підприємництва ділиться  співзасновниця торгового центру Атріум, бізнес-леді з 20 річним досвідом Ірина Демкура.

 

– Потрібно постійно навчатися. Неважливо чи ти студент, чи бізнесмен з 20-річним стажем. Нині аби започаткувати власну справу потрібно бути мобільним і харизматичним. Про це й говоритимемо зі студентами – розповідає пані Ірина.

 

Почути настанови студенти зможуть  і від відомих  підприємців краю:  засновника компанії MagneticOne Руслана Савчиши на та власниці  SMM школи Олександри Струмчинської. Про падіння і злети у власній справі розповість Ольга Навроцька. Жінка переконана, бізнес можна започаткувати у будь якому віці і з будь яким стартовим капіталом.

 

Підприємці Андрій Шкільний та Роман Рудий розкажуть що таке рекомендаційний маркетинг. Бо впевнені це саме та сфера, де сьогодні потрібно розвиватися.

 

Та жодна практика неможлива без теорії. Тому знаннями ділитимуться найкращі науковці Тернополя.

 

Основним етапом навчання є написання власної бізнес концепції. Автори трьох найкращих пропозицій отримають  грошову винагороду.

Зареєструватися на бізнес-курс MESH можна вже сьогодні на сайті mesh.com.ua. Навчання триватиме впродовж двох місяців у трьох університетах Тернополя. Незабаром до ініціативи доєднаються усі вищі на середні навчальні заклади України. Тож організатори запрошують до співпраці.

Попередня стаття

Тернопільські студенти вітають з днем народження Ліну Костенко (Відео)

Наступна стаття

На “Марші єдності” у Тернополі Анатолій Гриценко представить команду (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.