Родина з Теребовлі, у якої згорів будинок, потребує допомоги

21 березня на вулиці Провулок Нової, 10 у Теребовлі трапилася пожежа. Замість другого поверху будинку залишилося згарище. Люди втратили частину того, що нажили. Те, що вціліло – в кіптяві і залите водою.

 

У пожежі ніхто не постраждав. Молода мама і її батьки були на роботі, 7-річна дитина – у школі. Вдома був лише 83-річний дідусь. У момент пожежі він знаходився біля будинку.

 

Тетяна Лукачик зазначає, все сталося в одну мить. “Я забігала додому, а вже за 7 хвилин мені подзвонили і сказали, що моя домівка горить. Сусіди робили все, що могли. Приїхала пожежна машина, проте одна вона не справлялася. Викликали іншу, з Микулинців, яка їхала довго. Поки доїхали, то вогонь вже добре розгорівся, адже був вітер”, – додає жінка.

 

Зараз родина тішиться тим, що всі залишилися живі. Будинок наразі не придатний для прожиття. Можливо деякі стелі потрібно валити і заново зводити. Немає даху. На дерев’яні лати і мурлати потрібна чимала сума, а ще шифер й інші поточні витрати під час роботи.

 

Родина буде рада будь-якій помочі і щиро вдячна сусідам та небайдужим за вже надану допомогу. Важлива кожна гривня, адже коштів потрібно чимало. Не залишайтесь байдужими до чужого нещастя.

 

Адреса потерпілих: м. Теребовля, вулиця Провулок Нової, 10

Тетяна Лукачик (потерпіла)

номер телефону: 068-424-24-83

 

Карточка Приват Банку 5168 7573 9401 6036 

Лукачик Тетяна / LUKACHYK TETIANA

 

 

Людмила Маліброда

фото Андрій Яцків

Попередня стаття

Тернополяни мають захищати свої права на інтелектуальну власність (Відео)

Наступна стаття

«Березнева допомога»: понад тисячу гривень отримують 15 тисяч тернополян (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.