«Балотуюся вдруге, аби завершити розпочате», – Петро Порошенко на зустрічі з тернополянами (Відео)

Тисячі тернополян, з маленькими дітьми та стягами в руках, прийшли на Театральний майдан, аби підтримати Президента України Петра Порошенка. Вже 31 березня чинний глава держави братиме участь у президентських виборах. Такий крок гаранта підтримує Заслужена артистка України Ірма Вітовська-Ванца. Жінка каже, раніше ніколи зі сцени не оголошувала своїх фаворитів, та зазвичай була аполітичною. Проте, коли є загроза зробити неправильний вибір та цим втратити Україну, мовчати не можна.

 

«Усі східноєвропейські народи мали подібні реформи, тому ми теж не повинні зупинятися», – каже акторка Ірма Вітовська-Ванца.

 

Україна йде своїм шляхом, – переконаний Петро Порошенко. Гарант каже, за п’ять років вдалося зробили те, що не виконувалось десятиліттями. Тому головне завдання на сьогодні, не зруйнувати закладений фундамент.

 

«Для того, щоб завершити розпочате, щоб не перекреслити зроблене, а вистраждане людьми не змарнувати – я ще раз йду в президенти», – наголошує Президент України Петро Порошенко.

 

Підтримка незабезпечених верств населення та популяризація української культури, боротьба з бідністю та гідна зарплата, членство в Євросоюзі та НАТО, модернізація флоту та повітряних сил. Петро Порошенко фіксує конкретні завдання, втілення яких почнеться без зволікань.

«З першого ж дня другої каденції ми повертатимемо окуповані території», – розповідає Президент України Петро Порошенко.

 

Комусь імпонує нова програма чинного гаранта, комусь його характер та наполегливість, а комусь реальні кроки на посаді головнокомандувача. Та більшість переконані,  Порошенко – єдиний політик, який має відповіді на головні запитання, які стоять сьогодні перед Україною.

 

«Вважаю Порошенка лідером, бо він державотворець та патріот України», – ділиться тернополянин Ярослав.

 

Петро Порошенко наголошує , через кілька днів варто зробити правильний вибір, керуючись не емоціями, а розумом. Гарант каже, вже 31 березня ми обиратимемо не президента, а майбутнє для України. Тож яким воно буде, залежить тільки від нас.

 

 

 

 

Попередня стаття

Роками нечистоти із Чорткова зливають у річку Серет, – активісти (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі розшукують безвісти зниклу 16-річну Настю

One Comment

    Avatar
  • Ще не все встиг розвкрасти,обидно?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.