«Примусовий призов на військову службу скасуємо», – Анатолій Гриценко про виборну програму

 

На прес-конференції у Тернополі кандидат в президенти Анатолій Гриценко назвав пункти виборної програми, яких немає в інших кандидатів.

 

– Буде відновлено контроль з боку держави за якістю ліків і ціна ліків буде зменшена вдвічі. За підробку ліків буде покарання співставне з тим, яке настає щодо людей, які виготовляють наркотики і нищать нашу молодь. Буде скасований примусовий призов на військову службу, такого точно немає в інших. Буде персональна відповідальність чиновника за необґрунтовану перевірку і зупинку підприємства. Я відсічу в силовиків, СБУ, прокуратури і Нацполіції можливість впливати на економічні процеси. Вони будуть займатися тільки безпекою країни і держави, – розповів Анатолій Гриценко.

 

Зазначимо, основним з пунктів виборної програми Анатолія Гриценка є один президентський термін. Гриценко заявив, що йому п’ять років достатньо, аби виконати обіцянки. Далі дасть шлях іншим.

 

Попередня стаття

У Тернополі розшукують безвісти зниклу 16-річну Настю

Наступна стаття

Поліція області відкрила два кримінальних провадження через вибори

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.