Тренування для мозку: у Тернополі відбудеться фестиваль психологічних ігор (Відео)


Втретє у Тернополі відбудеться свято психології та її новітніх інструментаріїв – трансформаційних ігор. 13-14 квітня у файному місті пройде Всеукраїнський фестиваль психологічних ігор.

 

На заході будуть представлені ігри різноманітних тематик – від бізнесу та фінансів до відносин та самовдосконалення. Як наголошує засновниця фестивалю Оксана Бількевич, дійство налаштоване на те, щоби кожна людина могла доторкнутися до психології, поспілкуватися із кваліфікованими ведучими-психологами і отримала відповіді на питання, що, можливо, десь у душі її турбують.

 

– Концепція Фестивалю – це максимальна користь для його учасників! Тому кожна гра буде проводитися у максимально повному форматі, щоб опрацювати ті питання та запити, які Ти сам чи життя поставило перед Тобою, – каже Оксана Бількевич

 

Під час Фестивалю працюватиме 4 лінійки та кожна з них поділена на 5 локацій:
– особистого розвитку
– гармонійні взаємостосунки
– бізнес-напрямку та фінансової ефективності
– психосоматики та збереження здоров’я
– жіноцтва

Квитки на Всеукраїнський фестиваль психологічних ігор можна придбати написавши до адміністраторів сторінки фестивалю у соцмережах. Або ж слідкуйте за сторінками Першого інтернент-телебачення Тернопільщини МедіаТОР. Невдовзі ми розіграємо два запрошення на захід.

 

Наталія Луків, Сергій Русаков

Попередня стаття

У Чорткові оголосили Дні жалоби за загиблим 14-річним хлопчиком

Наступна стаття

Роками нечистоти із Чорткова зливають у річку Серет, – активісти (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.