«За п’ять років ми встигнемо виконати усі пункти програми», – Анатолій Гриценко

 

Кандидат в президенти Анатолій Гриценко заявляє, що йде на один президентський термін. П’ять років, каже, цілком достатнього для втілення усіх пунктів виборної програми.

 

 – Я даю слово, я поставив підпис, що вдруге на президентський пост не балотуватимусь. Такого ще ніхто не говорив, мені достатньо п’ять років, щоб зробити усе, що написано, – каже Анатолій Гриценко.

 

Після президентства важливо відійти в сторону і дати шлях іншим будувати і змінювати країну, – переконаний Гриценко. Нині ж представляє команду з якою наводитиме лад в країні. На пост генерального прокурора представив Девіда Сакварелідзе, Віктор Трепак –  потенційний глава СБУ, Олександр Савченко – потенційний голова Нацбанку, Світлана Заліщук – кандидатура на посаду глави МЗС, Іван Апаршин – майбутній Міністр оборони.

 

Попередня стаття

Тернопільські студенти пошили шкільну форму з елементами вишивки та світловідбивачів (Фото)

Наступна стаття

Пацієнти з “червоного списку” залишаться без фінансування

One Comment

    Avatar
  • Та невже? З Садовим та Заліщук?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.