Нетверезий член комісій та кілька сфотографованих бюлетенів. Вибори на Тернопільщині (Відео)

Виборчі дільниці Тернопільщини, а їх майже 1200 працюють, уже працюють. Щоправда, 6 трішки проспали. Але зараз для усіх жителів краю забезпечена можливістю волевиявлення. 12 відсотків виборців Тернопільщини вже проголосували.

 

Порядок охороняють 1300 правоохоронців.

 

Спостерігачі заявляють про незнищенну агітацію в кількох районах і на трасах області, є й прихована агітація. Щодо порушень на дільницях то вони не значні. Бракує скриньок та кабінок. А також не вистачає бюлетенів.

 

Правоохоронці зафіксували кілька фотографувань бюлетенів. А також, розповідають, один з членів виборчої прийшов на дільницю нетверезим.

 

– Зареєстровано на даний момент 12 повідомлення в єдиний облік, 6 з них несвоєчасне відкриття виборчих дільниць, 5 у Тернополі. Одне фотографування на дільниці. Один член комісії в нетверезому вигляді. Одне повідомлення про соціологічне опитування. Реєстрація незаконної агітації – бігборд. У Шумську жінка не знайшла себе у списках, а у Підволочиську чоловік не отримав запрошення для участі у виборах,  зазначив начальник патрульної поліції ю Тернополя Михайло Білецький.

 

Спостерігачі від політичних партій побоюються псування бюлетенів перстнем з чорнилом. Його, кажуть, завезли в область напередодні, але поки такої прикраси ніхто не бачив.

 

Попередня стаття

У Великому Говилові обирають Президента. Понад сотню виборців уже проголосували

Наступна стаття

З церкви на вибори. Жителі села Мишковичі голосують (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.