У Тернополі пішохід ледь не потрапив під колеса авто (Відео)

У Тернополі пішохід ледь не потрапив під колеса автівки. Пригода трапилася 8 квітня на вулиці Злуки у Тернополі. Порушуючи правила дорожнього руху, чоловік перебіг проїжджу частину поза межами пішохідного переходу. На рух транспорту він також не зважав. На щастя, водій автівки встиг вчасно загальмувати. Кадри, відзняті відеореєстратором, у мережі Фейсбук опублікував Олександр Гриців.

 

“Типовий тернопільський суїцидальний пішохід. Навіть якби це був пішохідний перехід (який він намалював у своїй уяві), то даний пішохід-самогубця не переконався у безпечності виходу на нього. Але найгірше те, що він ще й свято вірить, що так і треба робити…”, – зазначив Олександр Гриців.

 

Типовий тернопільський суїцидальний пішохід. Навіть якби це був пішохідний перехід (який він намалював у своїй уяві), то даний пішохід-самогубця не переконався у безпечності виходу на нього. Але найгірше те, що він ще й свято вірить, що так і треба робити…

Опубліковано Oleksandr Hrytsiv Понеділок, 8 квітня 2019 р.

Попередня стаття

У Тернополі зустрічають чемпіонів Всеукраїнської Флорбольної Ліги серед юніорів (НАЖИВО)

Наступна стаття

На Тернопільщині пенсіонер висадив шість соток нарцисів (Фото)

2 Comments

    Avatar
  • так там знак переходу висить! водії козли ніколи не зупиняються!

  • Avatar
  • Я чогось не розумію ..а бо поясніть курві дивитись на знаки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.