Вибори на Тернопільщині пройшли демократично і законно, – радник Міністра в МВС України Володимир Мартиненко (Відео)

9 квітня у Тернополі відбулася колегія Головного управління Національної поліції області. Йшлося про підсумки роботи поліції краю за перший квартал 2019 року та забезпечення публічної безпеки під час виборів Президента України. Участь у засіданні взяли начальник Нацполіції краю Олександр Богомол, радник Міністра в МВС України Володимир Мартиненко, начальник Управління СБУ в області Віталій Найда та прокурор Тернопільщини В’ячеслав Перч та керівники інших правоохоронних структур.

 

Під час засідання радник Міністра в МВС України Володимир Мартиненко, зокрема, зазначив, що  перший тур виборів президента України на Тернопільщині пройшов демократично і законно.

– Робота зроблена колосальна і  у нас є результат – це збільшення довіри громадян України, міжнародних організацій, спостерігачів, усіх суб’єктів виборчого процесу  до працівників Нацполіції, визнання того, що вибори пройшли демократично, законно і правопорядок під час волевиявлення людей був забезпечений на високому рівні, – зазначив Володимир Мартиненко. Водночас, найактуальнішим завданням для правоохоронних органів на сьогодні залишається забезпечення законності та громадського порядку під час підготовки та проведення другого туру виборів Президента України.

 

Серед інших питань, винесених на розгляд колегії, – оцінка оперативно-службової діяльності підрозділів області за перший квартал 2019 року, робота із розкриттям та розслідуванням злочинів. Зокрема, ефективніше ніж у попередньому році розкривались розбої, незаконні заволодіння автомобілями, наркозлочини, злочини у сфері службової та господарської діяльності. Викрито 2 організовані злочинні групи, до складу яких входило 9 осіб. Поряд з цим існують невирішені проблеми. Зросла кількість грабежів, незаконних заволодінь транспортними засобами та хуліганств. Збільшилось  кримінальних правопорушень, скоєних у громадських місцях та у стані алкогольного сп’яніння. У окремих районах області зросла кількість майнових злочинів.

 

На колегії розглянули не лише проблемні питання, прорахунки у роботі, а й визначили заходи з подальшого удосконалення діяльності підрозділів.

Попередня стаття

Бізнес-курс MESH – екватор. Студенти готові започатковувати власну справу (Відео)

Наступна стаття

«Оберемо хто адекватніший», – тернополяни про перевірку кандидатів на алкоголь та наркотики (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.