Неподалік Тернополя поліцейське авто протаранило легковик. Є потерпілі (Відео)

Зіткнення трапилося неподалік селища Прошови, за 17 кілометрів від Тернополя. Про ДТП повідомив Омелян Вітровий та надав відео.

 

За попередньою інформацією внаслідок аварії постраждала дівчина, її забрала “швидка”. В дівчини вибиті зуби,перелом щелепи, піднебіння, забій стопи правої ноги та значні гематоми по всьому тілу.т Водій Мазди обійшовся забоєм ноги та гематомами, оскільки весь удар прийшовся на сторону пасажира.

 

Жахлива ДТП за участі поліцейських неподалік Тернополя

Жахлива ДТП за участі поліцейських неподалік Тернополя, яка сталась близько одинадцятої години вечора 12 квітня 2019 року. Є потерпілі.(Відео з реєстратора постраждалого публікується за його повної згоди)

Опубліковано Дорожній Контроль – Тернопільська область Субота, 13 квітня 2019 р.

Попередня стаття

Ю.Тимошенко підтримала П.Порошенка після ефіру програми “Право на владу” (Відео)

Наступна стаття

У Кременці неповнолітня студентка впала з кількаметрової висоти на горі Бона

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.