На Теребовлянщині розшукують жінку, яка тиждень тому вийшла з дому і не повернулася

Правоохоронці Теребовлянського відділу поліції розшукують 37-річну жительку села Плебанівка Якимчук Христину Михайлівну. 10 квітня близько обіду жінка вийшла з дому та не повернулася. Її місце знаходження невідоме.

Зникла може відкликається на ім’я Наталя й зловживає алкоголем. Розшукувана була одягнена в сірі спортивні штани з металевими вставками по боках, коричневу шкіряну куртку та білі кросівки.

Прикмети зниклої: вік 37 років, ріст 175-178 см., середньої тілобудови, коротка стрижка.

Усіх, хто бачив жінку або володіє будь-якою інформацією про її можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Теребовлі (0351) 2-12-45 або на лінію «102». Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

У тернопільському парку невідомі самовільно зрізали дерева. Відкрито кримінальне провадження (Відео)

Наступна стаття

Переповнений зал і малеча на сцені. Гурт «Без обмежень» у Тернополі (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.