Медіатренер розповів як не пересваритись у соцмережах напередодні виборів (Відео)

Сьогодні, за словами журналіста та медіатренера Віталія Голубєва, суспільство перебуває в «інформаційній вседозволеності». Кожен може поширювати в соцмережах будь-яку інформацію. Але не завжди вона може бути достовірною і насправді необхідною. Напередодні другого туру своїми переконаннями діляться безліч користувачів соцмереж. Медіатренер радить не вступати у суперечки, особливо на політичні теми.

 – Суперечка зазвичай буває безплідною, тому що більшість і так залишається при своїй думці, тільки градус знервованості піднімається, – каже журналіст, медіатренер Віталій Голубєв.

Для ефективного використання соцмереж Віталій Голубєв сформував «кодекс поведінки». Його описав у своїй книжці «Ефективність». Зокрема, радить знати своїх підписників і розповідати не про проблеми, а про їх вирішення.

 

Попередня стаття

Жителю Теребовлянщини прострелили ногу та забрали авто за борг у 20 тисяч гривень

Наступна стаття

Обставини вбивства на вулиці Курбаса у Тернополі з’ясовують поліцейські (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.