На Тернопільщині водій мікроавтобуса насмерть збив пішохода

Дорожно-транспортна пригода трапилася 15 квітня близько 22:00 година на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече. Поблизу села Солоне Заліщицького району водій автомобіля MERCEDES-Benz Sprinter 412 D збив чоловіка. За словами 38-річного керманича, загиблий стояв на проїзній частині дороги.
За попередніми даними, водій при роз’їзді із зустрічним транспортним засобом, одразу за підйомом, допустив наїзд на невідомого чоловіка, віком 50-60 років.  Пішохід стояв посеред дороги, порушивши правила перебування на проїзній частині в темну пору доби. Через обмежену видимість, водій його не помітив, Потерпілий загинув на місці пригоди.
У поліції зазначили, аварія трапилася за межами населеного пункту, де допустима швидкість транспортних засобів 90 кілометрів за годину. На даній ділянці дороги нема ні пішохідних переходів, ні освітлення.
Правоохоронців та швидку викликав сам водій буса. Чоловік здав аналізи на вміст алкоголю. Він на момент автопригоди був тверезий. Слідчі встановлюють особу загиблого. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.
Правоохоронці Тернопільщини просять допомогти встановити особу загиблого. 
На вигляд чоловікові 60-70 років, ріст 160-170 сантиметрів, середньої тілобудови. Волосся із сивиною середньої довжини. Був одягнений в спортивні штани темного кольору, білу кофту та чорну футболку й кросівки. А також балонову куртку із синтетичного матеріалу коричневого кольору.
При собі мав 10 гривень та один використаний квиток на проїзд у громадському транспорті в межах Чернівців.
Можливо хтось шукає даного чоловіка або впізнає його за описом, правоохоронці просять телефонувати за номером (0352) 27-12-84 або на лінію “102”. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Зберегти Україну закликають батьки Героїв Майдану та АТО (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі затримали чоловіка, який грабував на цвинтарі жінок

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.