На Тернопільщині судитимуть пацієнта обласного наркологічного диспансеру

Житель Теребовлянщини, що збував наркотики, постане перед судом. Чоловік, перебуваючи на замісній підтримуючій терапії в обласному наркологічному диспансері, за рецептом отримав таблетки наркотичного засобу – «метадон» в кількості 40 штук, але не спожив їх сам, а продавав їх односельцеві. Через вказані дії житель Теребовлянщини обвинувачується у незаконному збуті наркотичних засобів.

Кримінальне провадження відкрили за ч. 1 ст. 307 КК України – незаконний збут наркотичних засобів. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Тернопільський медичний університет отримав статус національного

Наступна стаття

У Тернополі відбудеться щорічний передвеликодній сільськогосподарський ярмарок

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.