На Тернопільщині п’яний виборець побив поліцейського і втік

На виборчій дільниці в Шумському районі Тернопільської області побили поліцейського. Про це повідомив під час брифінгу начальник обласного управління Нацполіції Олександр Богомол, інформує IA ZIK.

«Напад скоїв виборець. Чоловік прийшов п’яним і почав скандалити з членами виборчої комісії. Голова комісії покликала поліцейського, який чергував на дільниці. Нападник вдарив правоохоронця, той дав відсіч», – повідомив Олександр Богомол.

Правоохоронець відбувся легкими тілесними ушкодженнями, а порушника наразі розшукують, оскільки він утік після нападу. Виборча дільниця не призупиняла роботу.

Попередня стаття

Українці, які не підтримують жодного з кандидатів, псують бюлетені (Відео, фото)

Наступна стаття

Зеленського оштрафували за порушення таємниці голосування

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.