Я залишу пост глави держави, але не йду з політики. Новий Президент матиме сильну опозицію, – Петро Порошенко (Відео)

Чинний Президент України Петро Порошенко заявив, що не піде з української політики, а тільки залишає пост глави держави. Під час брифінгу у своєму штабі Петро Порошенко зазначив, що залишається в політиці й надалі та буде боротися за Україну.

“Вже наступного місяця я залишу пост глави держави. Так вирішила більшість українців, і я сприймаю це рішення. Я піду з офісу Президента. Але я не йду з політики. Новий Президент матиме сильну опозицію, і країна від цього тільки виграє. Особисто я і вся моя команда готові підставити плече новому Президенту в усіх його рішеннях, які відповідатимуть національним інтересам України і наближатимуть нас до Євросоюзу та НАТО.

Вибори в Україні пройшли чесно, прозоро, у відповідності зєвропейськими стандартами. Із усіх народів колишнього Радянського Союзу, дорогі українці, ми єдині, де є реальне, а не паперове право, міняти владу тоді, коли ви вважаєте за потрібне. Все буде добре. Україна буде великою успішною, європейською країною. Це спільне завдання влади і опозиції. А я молюся тільки про одне: «Боже, бережи Україну!», – заявив Петро Порошенко. 

Нагадаємо, за даними соцопитування виборців на виході з дільниць Володимира Зеленського підтримали 73,2% респондентів, а Петра Порошенка – 25,3%.

Попередня стаття

Зеленський набирає понад 73 % голосів: результати національного екзит-полу

Наступна стаття

Володимир Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах Президента України

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.