Поки батьки на роботі закордоном, їхні діти курять “траву” у тернопільському парку

У Тернополі правоохоронці впіймали на курінні наркотичної речовини трьох неповнолітніх. Хлопці вдихали марихуану через “бульбулятор” у гідропарку “Топільче”. На місце правопорушення виїжджали правоохоронці, розшукали поліцейські і родичів порушників.
Як стало відомо, двоє із тьох хлопців – рідні брати. Їхні ж батьки зараз перебувають закордоном. Вихованням неповнолітніх займаються дід та бабуся. Інший курець – їхній товариш. За словами братів, саме він приніс та запропонував покурити траву. По хлопця прийшов тато.
Поверхневий огляд дітей відбувався в присутності родичів. Після дачі пояснень правопорушників відпустили, а от  сировину вилучили та направили на експертизу. Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 309 частина 1 ККУ. Правоохоронці з’ясовують, де неповнолітній дістав з наркосировину.
Попередня стаття

Тернополянка виготовляє диво-писанки, що горять (Відео)

Наступна стаття

«Нічого доброго не чекаємо», – тернополяни про нового президента (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.