У тернопільських церквах орудують крадії мобільних телефонів

Три крадіжки мобільних телефонів зареєстрували працівники тернопільської поліції за минулу добу. Усі вони трапилися у церквах під час богослужінь. Два телефони злодії уміло і непомітно витягли з кишень прихожан у храмі на Данила Галицького, ще один кишенькар витяг недешевий ґаджет з сумки тернополянки у церкві, розташованій на вулиці Романа Купчинського.

За фактом крадіжок відкрито кримінальні провадження. Працівники поліції застерігають краян не втрачати пильність навіть у святих місцях. Злодії не гребують нічим, а у натовпі людей коїти протиправне найлегше. Тож, їдучи у громадському транспорті, перебуваючи на ринку, у черзі в супермаркетах та навіть храмах не забувайте прості правила:

– упевніться, що гаманець не видно крізь одяг;

– слідкуйте, щоб всі замки на сумочці були завжди застебнуті, а в людному місці намагайтеся притискати сумку до себе. Уникайте варіантів, коли вона висить за спиною, особливо це стосується наплічника.

– не носіть смартфон в кишенях верхнього одягу, стежте, щоб до вас ніхто не притулявся. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

«Нічого доброго не чекаємо», – тернополяни про нового президента (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині помер відомий політв’язень

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.