У Тернопільський став випустили дві тони риби (Відео)

Коропи, карасі та щуки. У Тернопільський став запустили близько 2 тон риби. Аби зарибнити став рибальськими спільнотами Тернополя було зібрано 100 000 гривень.

– Величезна подяка всім тим, хто долучився до безумовно великої справи. Бо хто, якщо не ми? Нагадуємо, що збір коштів продовжується і долучитись можна завжди в рибальських магазинах Тернополя.

Окремо хочеться запросити всіх гостинно ставитись до нових мешканців та відпускати їх в нову рідну стихію після того як впіймали. Будьмо добросовісними та не забуваємо контролювати сусіда, – кажуть активісти ГО Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля”.

Попередня стаття

На Тернопільщині помер відомий політв’язень

Наступна стаття

У центрі Тернополя пропали діти (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.