У Тернополі розшукують чоловіка, який пограбував автомобіль (Відео)

У Тернополі правоохоронці розшукують чоловіка, який пограбував автомобіль марки  «Peugeot». Злочин трапився 21 квітня близько 10:40 год. у центрі Тернополя на вулиці Листопадовій. Зловмисник проник до салону автомобіля і викрав гаманець зі значною сумою грошей.

Камера відеоспостереження зафіксувала момент вчинення крадіжки. Уважно придивіться, якщо ви впізнали дану особу, володієте будь-якою інформацією, яка допоможе у розкритті злочину, телефонуйте до правоохоронців за номерами: 067-924-88-71, 097-747-33-26 або 102.Анонімність гарантується.
Попередня стаття

У Кременці мотоцикліст збив жінку з 2-річною дитиною

Наступна стаття

Поліціанти розшукали неповнолітніх братів, які пропали у центрі Тернополя

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.