Як зміниться рух на Гаївському мості на час реконструкції: схема

З 1 травня у Тернополі розпочнуться роботи з часткового демонтажу аварійного Гаївського мосту. У зв’язку з цим будуть змінені правила дорожнього руху через шляхопровід.

Зокрема:

·         Рух через міст буде дозволений лише легковому транспорту, а з метою недопущення руху великогабаритного транспорту через міст встановлять висотні обмежувачі руху;

·         Зі сторони вулиці Гайова (на роздоріжжі у напрямку до села Великі Гаї) буде облаштовано кругове перехрестя для тимчасового кругового руху автомобілів;

·         Об’їзд великогабаритних транспортних засобів буде проходити неподалік ТРЦ «Подоляни» через Львівську трасу, а також вулицями Микулинецькою та Гайовою.

Окрім того, зі сторони вулиць Протасевича та Об’їзної відбудеться звуження двох смуг для руху в одну з кожної сторони, оскільки з 1 травня розпочнеться демонтаж частини мосту, яка у найбільш аварійному стані. Також з усіх сторін будуть виставлені необхідні знаки для безпечного проїзду.

Попередня стаття

Як приготувати найкращу паску: ТОП-5 ідей

Наступна стаття

На Великодні свята у Тернополі працюватимуть фонтани

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.