Над Румунією пронісся торнадо: є постраждалі (Відео)

На Півдні Румунії вирує негода. Разом з поривами сильного вітру та зливи автомобілісти зафільмували утворення величезного торнадо.

Внаслідок стихійного лиха постраждали щонайменше чотири людини, їх вже доставили до лікарні. Рятувальники продовжують евакуювати людей. Крім того, сильні пориви вітру зруйнували 10 будинків у Драгаліні, перетворивши їх на купи сміття. Джерело – 24 канал.

Над Румунією пронісся торнадо: є постраждалі

Над Румунією пронісся торнадо: є постраждаліНа Півдні Румунії вирує негода. Разом з поривами сильного вітру та зливи автомобілісти зафільмували утворення величезного торнадо.Внаслідок стихійного лиха постраждали щонайменше чотири людини, їх вже доставили до лікарні. Рятувальники продовжують евакуювати людей. Крім того, сильні пориви вітру зруйнували 10 будинків у Драгаліні, перетворивши їх на купи сміття.Джерело – 24 канал

Опубліковано МедіаТОР Вівторок, 30 квітня 2019 р.

 

Також через торнадо на одній з автомагістралей повіту перекинувся пасажирський автобус.

Румунські метеорологи попередили про жовтий рівень небезпеки ураганного вітру, проливних дощів і гроз. Негода триватиме до вечора 1 травня.

 

Попередня стаття

З початку травня жителям Тернопільщини перерахують субсидії

Наступна стаття

Із підтоплених будинків на Тернопільщині не можуть вийти люди

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.