Наслідки негоди: підтоплено 34 домогосподарства. Автівки буксують на розмитих дорогах (Фото)

Гроза , яка гуляла на Тернопільщині 27 квітня, завдала чимало шкоди. Наслідки негоди люди ліквідовують досі.  34 домогосподарства зазнали підтоплення.

У Бережанському районі – підтоплено 13 домогосподарств (с. Саранчуки – 2, с. Шибалин – 11). Крім цього, в селах Літятин, Надрічне, Куропатники та Саранчуки підтоплені приватні присадибні ділянки; у Козівському районі – підтоплено 18 домогосподарств (смт. Козова – 1, с. Щепанів – 15, с. Бишки – 1, с. Конюхи – 1). У цих населених пунктах також підтоплені приватні присадибні ділянки. 3 домогосподарства підтоплені у м. Підгайці. Крім цього, підтоплені приватні присадибні ділянки в с. Старе Місто.

У с. Літятин Бережанського району потоком дощових вод пошкоджено 1 легковий автомобіль. За таких самих обставин пошкоджено легковий автомобіль в с. Шибалин Бережанського району. В с. Кальне Зборівського району внаслідок замулення ускладнений проїзд транспортних засобів місцевою дорогою. Для відновлення проїзду планується залучити техніку місцевого с/г підприємства.

28 квітня рятувальниками було здійснено порізку та прибирання повалених дерев. Зокрема, на автодорозі між смт. Козова та с. Дибще Козівського району черговим караулом 18 ДПРЧ Управління здійснено розчистку проїжджої частини дороги від 4-х повалених внаслідок сильних поривів вітру дерев.

Черговим караулом 14 ДПРЧ Управління в с. Старе Місто Підгаєцького району здійснено буксирування на проїжджу частину дороги легкового автомобіля з пасажирами (2 з яких – діти), який застряг на ґрунтовій дорозі, поблизу місцевого кладовища.

А у м. Тернопіль на вул. Татарській черговим караулом ЧСПТ АРЗ СП Управління з підтопленого автомобіля евакуйовано 4 пасажирів, 2 з яких – діти.

Попередня стаття

Двох неповнолітніх, які зникли наперодні свят, віднайшли

Наступна стаття

ЦВК оприлюднила остаточні результати виборів Президента України (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.