На Борщівщині під час купання пропав 34-річний чоловік, тривають пошуки

29 квітня у с. Устя Борщівського району під час купання в Дністрі пропав 34-річний житель Заставнівського району Чернівецької області. Повідомлення про зникнення до рятувальників надійшло близько 18:30 години. Чоловіка досі не знайшли.

На місце події виїхав черговий караул в складі 5 чол. пожежно-рятувальної служби Борщівського району. Прибувши до місця події проведено оперативно-рятувальні заходи щодо пошуку потерпілого, проте результату пошуки не дали жодних результатів. 30 квітня для пошуків залучено відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону Управління ДСНС у Тернопільській області 2 чол. та 5 чол. 8 ДПРЧ. Станом на 1 травня пошуки тривають силами 8 ДПРЧ в складі 5 чол. 

Попередня стаття

Із підтоплених будинків на Тернопільщині не можуть вийти люди

Наступна стаття

У Бучачі на зупинці помер чоловік

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.