За ремонтом Гаївського мосту у Тернополі можна стежити онлайн

На Гаївському мості  у Тернополі тривають ремонтні роботи. Рух авто на шляхопроводі частково перекритий. Через міст курсують виключно легкові автомобілі. Окрім цього, біля споруди встановили веб-камеру, завдяки якій тернополяни можуть стежити за процесом ремонту цілодобово.

На період ремонтних робіт для водіїв розробили схему об’їзду Гаївського мосту. Зі сторони вулиці Гайової (на роздоріжжі у напрямку до села Великі Гаї) облаштоване кругове перехрестя для тимчасового кругового руху автомобілів, а об’їзд великогабаритними транспортними засобами можливий через Львівську трасу (неподалік ТРЦ «Подоляни»), а також вулицями Микулинецькою та Гайовою.

Попередня стаття

Порахувати безпритульних собак у Тернополі активістам допомагають містяни

Наступна стаття

В історичному центрі Тернополя відремонтують балкони

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.