Найпрестижніші флорбольні нагороди ─ у Тернополі (Відео)

Знову перші. Невгамовні гравці флорбольного клубу «Вікторія» перемогли на Чемпіонаті України.

У плей-офі грали із найсильнішими командами. Золото вибороли гравці віком до 11 років, бронзовими призерами стали  13-ти й 15-річні флорболісти.

Окрім золотих кубка та медалей вихованці клубу здобули особисті найпрестижніші нагороди в Україні.

«Я здобув золоту медаль за перше місце на плей-офі. Це вже не вперше і я дуже захоплений нею, тому що ми довго до цього йшли – цілий рік. Перший тайм програвали клубу «Янтар», думали, що нам кінець – ми вже програли і можна «пакувати чемодани», але тренер розказав тактику, ми зібралися, стиснули зуби, пішли «рвати» цю команду – і виграли з рахунком 10:8», – ділиться враженнями захисник Костянтин Галанець. Він упевнений, що успіх залежить від кожного.

Максим Шев’як, капітан команди «Вікторія», показує привезені нагороди. Хлопець забив найбільше голів серед усіх команд, а ще його визнали найкращим гравцем сезону.

«За цей сезон я забив більше 60-ти голів. Звісно я не тільки забивав, а й ще давав паси, і мені здається, що це моїй команді дуже допомогло».

Тренер клубу Михайло Королик визнає – перемога далась нелегко – були хвилювання й програші, але команда впевнено вийшла вперед. Наставника вмотивованих спортсменів теж відзначили. До Тернополя Михайло Андрійович привіз нагороду «Кращий тренер року».

Михайло Королик зауважив: «Цей плей-оф – фінал Чемпіонату України, до якого ми весь рік ішли тяжкими зусиллями, важкими тренуваннями. Усі команди з семи хотіли потрапити, але увійшло тільки чотири – найсильніші. Приємним є те, що в півфіналі ми перемогли тернопільський «Шторм» з рахунком 6:4, а в фіналі  – Новояворівський «Янтар» з рахунком 10:8.

Попереду в юних флорболістів ще чимало роботи й перемог. Зараз  вони готуються до турніру «Ukraine Open». Обіцяють, що результатами тернополян потішать.

Попередня стаття

На Бучаччині корова впала у 3-метровий колодязь (Фото)

Наступна стаття

Внаслідок Другої світової війни загинув кожен п’ятий українець

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.