«Скористався – заплати», – тернополяни про пеню на комуналку (Відео)

З травня 2019 року набуває чинності новий закон, згідно з яким встановлять абонплату на комуналку та за кожний день прострочення будуть нараховувати пеню – так хочуть уникнути заборгованості населення. Розмір пені складе 0,01% боргу за день. Наприклад, якщо сім’я платить у середньому 1500 грн за комуналку в місяць і прострочила платіж на 90 днів, сума боргу збільшиться приблизно на 27 грн. Нараховуватиметься тим, хто буде оплачувати рахунки пізніше 20 числа кожного місяця.

Чи готові тернополяни сплачувати пеню за комуналку – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Без поліетилену: житель Тернопільщини провів майстер-клас з еко-шопінгу (Відео)

Наступна стаття

У ДТП на Збаражчині перекинувся пасажирський автобус

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.