“Вона – супергерой і королева”, – малеча вітає своїх матусь з Днем матері (Відео)

Мама, мамочка, мамуся…

Мама, яка працює в об’єднаній компанії агрохолдингу CFG/ «МРІЯ», – успішна, добра та весела. Прокидається з самого ранку і ніжно будить малюків: «Донечко, вставай!». Готує найсмачніший сніданок: мюслі, вівсянку з фруктами чи кашу. Щодня встигає прибрати, перевірити уроки, погратися і багато-багато іншого.

Вона знає все і багато справ навчила малюків. Найголовніше «показала не лише свою любов, а й радість від дітей». Вона – супергерой, королева і просто найкраща у світі мама. Малеча щиро розповідає усі таємниці про свою маму та шле найтепліші привітання в цей особливий день своїй найріднішій і найдорожчій  людині.

 

Попередня стаття

Тернополяни збираються “біля модринок”, аби не допустити забудови

Наступна стаття

“Біда постукала у двері братика”. Тернополянка просить допомогти 28-річному Василю Кальмуку

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.