Через дощ у селі на Теребовлянщині річка затопила дорогу (Відео) 

Річка розлилась на 3 метри в ширину, дорогу затопило, а у воді – дрова і  техніка. Змило посіви квасолі, кілька городів в намулі. З води рятували птицю. Короткочасний дощ та град  у Малому Говилові, що на Теребовлянщині,  наробили лиха.

– Сильно гриміло, я лише встигла прибігти з поля додому, – розповідає жителька Малого Говилова Оля Плотніцька. Був рясний град, як горох. Понищив вазони. Я взялася їх швидко ховати у дім. Ми живемо біля річки. Бачимо сусідська техніка і дрова вже на половину у воді. Над мостом затопило дорогу. Автівки понад годину чекали, щоб проїхати.

Жінка пригадує, що з городів в долину текла  брудна вода. Каже, посіви у кількох господарства повимивало.

Фото Оля Плотніцька та Василь Балук.

 

Попередня стаття

У Тернополі нарахували понад півтисячі безпритульних собак

Наступна стаття

У Кременці затримали серійного злодія, за якого нещодавно внесли 40 тисяч застави

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.