На Гусятинщині чоловік через ревнощі підрізав знайомого

На Тернопільщині судитимуть 53-річного жителя міста Копичинці. Чоловік наніс два ножових поранення 41-річному знайомому, приревнувавши його до своєї співмешканки.
Під час досудового розслідування з’ясувалося, чоловіки  відпочивали в одній компанії. Не обійшлося без спиртного. Вже між захмелілими чоловіками виникла суперечка – підозрюваному не сподобалося, що знайомий проявляє знаки уваги до його співмешканки. Схопивши ніж, чоловік накинувся з ним на потерпілого. Наніс два удари в тулуб, після чого втік. Свідки події викликали швидку допомогу.
Як встановили лікарі, поранення виявилися непроникаючими. Лікарі надали допомогу пацієнту та повідомили про нього правоохоронців. Потерпілий перебуває у лікарні, а підозрюваний дає свідчення поліцейським. Триває досудове розслідування.
Попередня стаття

На Шумщині селяни звинувачують агрофірму у масовому отруєнні бджіл

Наступна стаття

На Шумщині люди лягали під трактор, щоб фермер не травив бджіл (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.